Autor Tema: Mrtvo  (Posjeta: 223 )

Vatra

• Darkness
    • Gospodari Sjevera
Mrtvo
« : Studeni 09, 2009, 10:14:40 »

Jes da mi metalci "volimo" smrt i tako to i previše nas se previše puno isfurava s tim, ali ovo je jedan drugi način koji nam baš i ne odgovara. Naime, društvo po Vž-u, koliko sam bar ja vidio u ove 3 godine što tu studiram, za alternativce je mrtvo. Rečeno mi je da je Lavra alternativ place, ali je to alternativno koliko i Klompa u Čakovcu. Zapravo... Klompa je alternativnija jer tamo bar možeš (ili se prije moglo) pustit nešto metal mjuze s onog džuboksa.

Čuo sam da je VUK napokon došao do nekog većeg prostora, te da će bit slobodan za širu javnost od 4.mj. iduće godine, iako nisam siguran je li to istina. Kako god bilo, mislim da bi se moglo "organizirati" nešto malo bolje i za nas alternativce. Ne mora bit svaki vikend, ali bi bilo cool da je bar svake druge subote. Umjesto da se svatko sa svojom grupicom negdje pokupi, bilo bi dobro da se svi možemo negdje naći. Dolasci na organizirane koncerte su jednostavno prerijetki, iako sam na velikoj većini njih bio (bar mislim). Ako još ne možete pružiti mjesto da se ljudi okupe, možda bi mogli preuzeti neku inicijativu svi mi zajedno, pa da se dogovorimo negdje naći, dofurati cuge i zabaviti se.

Eto, otvorih za sad ovu temu da se raspravlja. Ne znam kako VUK funkcionira, pa neću još ispucavati svoje ambiciozne ideje, ali ako se pokaže neki interes, rado bih pomogao savjetom ili koje-čim već.

P.S. Ja bih se (možda) učlanio u udrugu, pa mi možete dat neke info o tome...
Evidentirano

Špiroman

• ŠERIF
  • Ovdje zamislite da piše nešto pametno
    • Udruga mladih "V.U.K."
Odg: Mrtvo
« Reply #1 : Studeni 10, 2009, 02:55:48 »

Pošto ovakva i slična pitanja postavlja velik broj ljudi napisat ću FAQ sekciju kroz koji dan pa ćeš za početak tu moći naći sve potrebne odgovore. Pozdrav!
Evidentirano

Dobar spam započinje dobrim sigom
We are the knights who say "spam!" (c) El_Vanja

Vatra

• Darkness
    • Gospodari Sjevera
« Reply #2 : Studeni 10, 2009, 02:18:11 »

Ajd dobro. Hvala.
Evidentirano

Gecdra

• VUK
  • *
« Reply #3 : Studeni 11, 2009, 01:20:14 »

U svakom sluchaju super da si se javil i da te zanima,, vecina ljudi u gradu samo prigovara bez da bar pita il proba  ;)
Evidentirano

Vatra

• Darkness
    • Gospodari Sjevera
« Reply #4 : Studeni 11, 2009, 07:26:43 »

Ma ja sam čak neke stvari već i probavao, ali su ljudi prenezainteresirani za napraviti išta dok im se to ne servira na pladnju. Pa mi je onda dojadilo pa sam odustao dok ne nađem bolji način :P
Evidentirano

Gecdra

• VUK
  • *
« Reply #5 : Studeni 12, 2009, 12:42:55 »

kaj to? mozes na pm  8)
Evidentirano

Vatra

• Darkness
    • Gospodari Sjevera
« Reply #6 : Studeni 15, 2009, 08:09:36 »

Pošto ovakva i slična pitanja postavlja velik broj ljudi napisat ću FAQ sekciju kroz koji dan pa ćeš za početak tu moći naći sve potrebne odgovore. Pozdrav!

Di je taj FAQ?
Evidentirano

Gecdra

• VUK
  • *
« Reply #7 : Studeni 15, 2009, 11:46:55 »

um, jednu stvar da razjasnimo,, spiro je alfa i omega foruma i kao takav se nesmje pozurivati,, najbolje radi na sobnoj temperaturi s 0.8 - 1,3 promila pive u alkoholu, tj krvi i ti uvjeti trebaju biti zadovoljeni da bi on nekaj napravil :P , a po rodu je dalmatinac koji zivi 6 godina u zagorju, bere masline jede ribu i pije nasu zagorsku noju  tak da eto, vrjeme je relativan pojam kod njega :D ;D
Evidentirano

Špiroman

• ŠERIF
  • Ovdje zamislite da piše nešto pametno
    • Udruga mladih "V.U.K."
« Reply #8 : Studeni 16, 2009, 11:18:25 »

Upravo tako, a s obzirom da trenutno radi na projektu Europske unije malo je u gužvi ;)
Evidentirano

Dobar spam započinje dobrim sigom
We are the knights who say "spam!" (c) El_Vanja